Atalay Babacan ve Mustafa Kapı'nın F.Bahçe'ye transfer olacağı iddia edildi - Son Dakika
Spor

Atalay Babacan ve Mustafa Kapı'nın F.Bahçe'ye transfer olacağı iddia edildi

Süper Lig'de ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin, Galatasaray ile sözleşmeleri sona erecek olan Atalay Babacan ve Mustafa Kapı'yı kadrosuna katacağı iddia edildi.

25.12.2019 10:49  Güncelleme: 10:56

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmeleri biten Atalay Babacan ile Mustafa Kapı'nın Fenerbahçe'ye imza atacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Devre arası transfer döneminin başlamasına çok az bir süre kaldı. Takımlar ligin ikinci yarısını düşündüğü kadar gelecek sezonun planlarını da yapmaya başladı.

GALATASARAY SÖZLEŞME UZATMA TEKLİFİ YAPMADI

İki genç yıldızın sezon sonu sözleşmesinin bitmesinin ardından Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları vardı. Her iki yetenekli futbolcuya da sözleşme uzatılması için herhangi bir teklif gitmediği öğrenildi.

Atalay Babacan ve Mustafa Kapı'nın F. <a class='keyword-sd' href='/bahce/' title='Bahçe'>Bahçe</a>'ye transfer olacağı iddia edildi

İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI

Bu yüzden uzatma teklifini kabul etmeme gibi bir durumun olamayacağını savunan oyunculara yakın kaynaklar, Fenerbahçe'yle anlaşılmasının ise söz konusu olmadığını söylediler.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray ile olan sözleşmesini fesheden Serdar Aziz Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

(Milliyet)

Atalay Babacan ve Mustafa Kapı\'nın F.Bahçe\'ye transfer olacağı iddia edildi

Son Dakika Spor Atalay Babacan ve Mustafa Kapı'nın F.Bahçe'ye transfer olacağı iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Faruk: Onyekuru transfer ile birlikte açıklarlarsa muhteşem olur. 66 0 Yanıtla
  • Hemşinli: Ali REİS isterse alır. 4 9 Yanıtla
    izci: Neyi? 4 2 Huzur: 3 birini 3 2
  • Mustafa kapı : Şuan koy takıma belhandadan daha fazla katkı sağlar çok iyi duran top kullanıyor tabiki biraz daha güçlü olması gerekli Hagiyi örnek alırsa başarılı olur fener alırsa ferdi ile geleceğe yatırım olur ver bir sene süper ligde kiraya 2021 de takımında oynat ikisinide 1 2 Yanıtla
  • gggsss1905: 4 tane var gsli 3.4 tane daha alın anca öyle şanpiyon olursunuz hah hahahahahaha 1 0 Yanıtla
  • Aşagı Koyden Memo: sacmalamayın 1 0 Yanıtla

Advertisement