Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv, 3-0 Öne Geçtiği Maçta Zenit'e 4-3 Yenildi - Son Dakika
Spor

Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv, 3-0 Öne Geçtiği Maçta Zenit'e 4-3 Yenildi

Avrupa Ligi\'nde Maccabi Tel Aviv, 3-0 Öne Geçtiği Maçta Zenit\'e 4-3 Yenildi

UEFA Avrupa Ligi D Grubu maçında Maccabi Tel Aviv, 3-0 öne geçtiği karşılaşmada Zenit'e 4-3 mağlup oldu.

15.09.2016 23:05  Güncelleme: 23:12

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda, daha önce Türkiye'de görev yapan Şota Arveladze'nin takımı Maccabi Tel Aviv ile Mircea Lucescu yönetimindeki Zenit karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Rus temsilcisi muhteşem bir geri dönüş ile 4-3 kazandı.

TEL AVİV 3-0 ÖNE GEÇTİ

Tel Aviv'deki Bloomfield Stadı'nda oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Zenit, 26. dakikada Gaziantepspor'un eski yıldızı Haris Medunjanin'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

50. dakikada Kjartansson, skoru 2-0'a getiren golü attı. 70. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Medunjanin Maccabi Tel Aviv'i 3-0 öne geçiren golü atarken, ev sahibi ekibin taraftarları çılgınca bir sevinç yaşadı.

TARİHİ GERİ DÖNÜŞ

Skorun 3-0 olmasının ardından karşılaşma bambaşka bir havaya büründü. Kupanın favorileri arasında yer alan Lucescu yönetimindeki Zenit, 77. dakikada Kokorin ile farkı 2'ye indirdi. 84'te Robert Mak, skoru 3-2'ye getirdi.

Maccabi Tel Aviv en azından bu skoru korumaya çalışırken, kalitesini sahaya yansıtan Zenit, 86 ve 90+2. dakikalarda Giuliano ile 2 gol daha buldu ve sahadan 4-3 galip ayrıldı.

MACCABI 10 KİŞİ KALDI

Öte yandan Maccabi'de Dasa, 81. dakikada çift sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

SONRAKİ MAÇLAR

D Grubu'nun 2. hafta mücadelesinde Maccabi deplasmanda Dundalk ile karşılaşacakken, Zenit ise evinde Alkmaar'ı konuk edecek.

Son Dakika Spor Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv, 3-0 Öne Geçtiği Maçta Zenit'e 4-3 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement