Ayvalık'ta Yenişehir Belediyespor'a Taşlı Saldırı - Son Dakika
Spor

Ayvalık'ta Yenişehir Belediyespor'a Taşlı Saldırı

Ayvalık\'ta Yenişehir Belediyespor\'a Taşlı Saldırı

Nihat BIÇAK/AYVALIK,(Balıkesir)- AYVALIK'ta bugün oynanan Ayvalıkgücü Belediyespor-Yenişehir Belediyespor maçından sonra konuk takım, taşlı saldırıya uğradı.

03.02.2013 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık'ta YENİŞEHİR BELEDİYESPOR'A TAŞLI SALDIRI

Nihat BIÇAK/AYVALIK,(Balıkesir)- AYVALIK'ta bugün oynanan Ayvalıkgücü Belediyespor- Yenişehir Belediyespor maçından sonra konuk takım, taşlı saldırıya uğradı.

Bölgesel Amatör Lig 9'uncu Grup karşılaşması liderliği 29 puanla paylaşan Ayvalıkgücü Belediyespor ile Yenişehir Belediyespor arasında Ayvalık Stadı'nda oynanan mücadeleyi Ayvalıkgücü 3-2 kazandı.

Maç sonrasında ise Yenişehir Belediyespor İlçe Stadı'nı terk ederken futbolcular ve yöneticiler taşlı saldırıya uğradı. Yöneticiler Mehmet Günay, Özcan Turanlı, kaleci antrenörü Muharrem Alkuş ile antrenör Ahmet Zeytin ve futbolcu İbrahim Çulgatay'a atılan taşlar isabet etti.

Yönetici Muharrem Günay, kaleci antrenörü Muharrem Alkuş ve futbolcu İbrahim Çulgutay Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer iki kişi ayakta tedavi edildi. Yenişehir Belediyespor kafilesi ise geniş güvenlik önlemleri altında kaldıkları otele götürüldü.

FOTOĞRAF - Balıkesir/ Ayvalık

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ayvalık'ta Yenişehir Belediyespor'a Taşlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement