Bakan Kılıç, Samsunspor Yönetimini Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç, Samsunspor Yönetimini Kabul Etti

Bakan Kılıç, Samsunspor Yönetimini Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Galibiyetler olunca taraftar maçlara daha çok ilgi gösteriyor ama takım kötü oynayınca gelmiyor" dedi.

03.02.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Galibiyetler olunca taraftar maçlara daha çok ilgi gösteriyor ama takım kötü oynayınca gelmiyor" dedi.

Bakan Kılıç, Samsunspor Başkanı İsmail Erkut Tutu ile Başkan Yardımcıları Ömer Çoruh, Rüştü Araboğlu, Genel Sekreter Ali İhsan Aka ile Altyapı Sorumlusu Hasan Bozal ile yönetim kurulu üyeleri Selahattin Süleymanoğlu, Ahmet Bülent Günen, Adem Yazıcı, Ömür Tekin, Fikret Yalçın, Abdurrahman Güngör, Serhat Kurt ve Fazlı Abdik'i bakanlıkta kabul etti.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'un durumu hakkında yöneticilerden bilgi alan Bakan Kılıç, takımın iyi gittiğini belirterek, "İyi bir başlangıç oldu. İnşallah öyle de devam eder" dedi.

BAKAN KILIÇ, BEŞİKTAŞ'I ÖRNEK GÖSTERDİ

Samsunspor Başkanı İsmail Erkut Tutu'nun Samsun'da alınan e-bilet sayısının yüzde 50 oranında arttığı bilgisini kendisine verdiğini söyleyen Kılıç, "Galibiyetler olunca, başarı olunca taraftar maçlara daha çok ilgi gösteriyor, maçları seyretmek istiyor. Ancak takım kötü oynayınca maça gelmiyor. Bunu Süper Lig'de de görüyorsunuz. Beşiktaş mesela Ankara'ya geldi, İstanbul'da sıkıntı yaşayan birçok takımın aksine tribünleri Ankara'da doldurabiliyor. 70 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı'na 35 bin kişi gelince tribünler boş görünüyor. Ama İnönü'yle karşılaştırdığın zaman dolu demek ki" ifadelerini kullandı.

Samsun'da yapılacak stadın yapım çalışmalarının sürdüğünü belirten Kılıç, "Önümüzdeki sezona da yeni statta başlarız diye düşünüyoruz. Ümitler, hem yeni statta hem de yeni ligde yani Süper Lig'de başlamak" diye konuştu.

Bakan Kılıç, Samsunspor yönetimine, "Takım havaya girmişken taraftara, 'maçlara gelin biletinizi, kombinenizi alın, takıma destek verin' diyeceksin" tavsiyesinde bulundu.

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkut Tutu ise kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıların futbolcuların da katkısıyla aşıldığını söyledi. Tutu, "Sizin bizim yanımızda olmanız, arkamızda olmanız topluma da doğru yansıdı. Umarım o hava artarak devam edecek" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç, Samsunspor Yönetimini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • CÜNEYT AVAR: başta sayın valimiz İbrahim Şahin'e ve gençlik ve spor bakanımız Akif Çağatay KILIÇ'a ve tabi yönetim oluşturup SAMSUNSPORA bir kez daha başkanlık yapan İsmail Erkut TUTU'ya Teşekkürlerimizi sunarız. Cüneyt AVAR ESKİ SAMSUNSPOR TARAFTAR TEMSİLCİSİ 0 0 Yanıtla

Advertisement