Başkan Kar 'Romak' Açıklaması - Son Dakika
Spor

Başkan Kar 'Romak' Açıklaması

Başkan Kar \'Romak\' Açıklaması

Samsunspor Başkanı Emin Kar, yapacakları 4 takviye ile transferi noktalayacaklarını, Polonyalı Romak ve Nijeryalı Umar transferlerinin de her an bitebileceğini belirtti.

31.07.2013 12:20  Güncelleme: 17:35

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, Bolu kampını tamamladı ve Perşembe gününe kadar izne ayrıldı. Teknik heyetten kampın iyi geçtiği yönünde bilgiler aldığını belirten kırmızı- beyazlı takımın Başkanı Emin Kar, tek eksiklerinin yabancı futbolcu transferi olduğunu söyledi. Kar, özellikle forvet ve stoper mevkileri üzerinde durduklarını anlatırken şöyle dedi:

"Her zaman söylediğim gibi ilk hedefimiz transfer yapmak değil. Evet takımda eksik var, transfere ihtiyaç olduğu doğru. Vergi ve sigorta borcumuzun yanı sıra yapılandırılmış borçlar var. 2 yıl önce Süper Lig'den düştüğümüzde kadromuzda bulunan yabancı oyuncuların borçları var. Onların ödemeleri yapılıyor."

Başkan Emin Kar, her şeye rağmen durmadan çalıştıklarını söyleyen Başkan Kar, "İyi bir kamp döneminden sonra Perşembe gününden itibaren çalışmalara kendi tesislerinde devam edeceklerini bildirirken, "4 oyuncuyu kadromuza katarak transferi noktalamayı düşünüyoruz. 10 Ağustos'ta da Orduspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Bunu sezon açılışı havasında gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Polonya'da bulunan menajer Ümit Gürsoy'un Romak'ın transferini bitirmeye çalıştığını vurguladı. Kar, "Bir aksilik olmazsa Romak en kısa sürede Türkiye'ye gelecek ve kendisi ile resmi sözleşme imzalayacağız. Nijeryalı Umar'ın vize sıkıntısı da çözülmek üzere. Bu 2 oyuncuyu da kadromuza katarsak çok mutlu olacağız" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Başkan Kar 'Romak' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement