Basketbol Erkekler 2. Ligi - Son Dakika
Spor

Basketbol Erkekler 2. Ligi

Basketbol Erkekler 2. Ligi

Gelişim Koleji Erkek Basketbol Takımı, düşük faul atışı yüzdesine üzülüyor.

20.10.2012 14:08

Gelişim Koleji Erkek Basketbol Takımı, düşük faul atışı yüzdesine üzülüyor.

Gelişim Koleji Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Deniz Atak, yüzde 46'lık oranla faul attıklarını ve bunun kabul edilebilir bir şey olmadığını söyledi. Atak, Trabzonspor maçına kötü başladıklarını ve kolay sayılar verdiklerini belirterek, "Geri gelmek için olağanüstü bir çaba sarf ettik. Özellikle genç oyuncularımızın devrede olduğu dönemde bunu başarıp öne de geçtik ancak tutunamadık. Aslında bu maç bitime 4 saniye kala kaçırılan iki faul atışıyla kaybedilmedi. O zamana kadar kaçırılanlarla zaten durum bu noktaya kadar gelmişti" dedi.

Gelişim Koleji'nin genç oyuncu Ömer Akdeniz ise, maçı 14 sayı geriden gelip son topa kadar getirdiklerini vurgulayarak, "Galibiyete bu kadar yaklaşmışken kaybettik çok üzücü. Ancak çabuk toparlanabilen bir yapıya sahibiz" diye konuştu.

HALİL ÜNER: "TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Trabzonspor Basket Antrenörü Halil Üner ise, Çok zorlu bir deplasmandan çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, "Takım olma yolunda ilerliyoruz. Sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyoruz. Gelişim Koleji önünde çok iyi başladığımız maçı bu nedenle zora soktuk. Ancak oyunun sonunu iyi oynayarak ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. Gelişim Koleji'ni mücadelesi için tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Basketbol Erkekler 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement