Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Yıldızoğlu: "İyi bir rakibe karşı kazandığımız için bu maç çok değerli" Kayseri KASKİ Başantrenörü Avcı: "Şansız bir gün yaşadık"

16.02.2014 16:00

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, Kayseri KASKİ gibi güçlü bir takıma karşı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yıldızoğlu, Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan ve 70-60 kazandıkları Kayseri KASKİ maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, kötü başladıkları maçta inişli çıkışlı bir performans gösterdiklerini ifade etti.

İyi bir rakibe karşı kazandıkları için bu maçın çok değerli olduğunun altını çizen Yıldızoğlu, "Oyuncularım zaman zaman potansiyellerinin üzerine çıktılar ancak zaman zaman da bize yakışmayacak hatalar yaptık. Oyuncularımın gelişiminden memnunum. Bu yıl her geçen maçta ileri gitmek istiyorduk, gösterdiğimiz bu gelişimi de önemsiyoruz. Maçı kazandığımız kadar oyuncuların gösterdiği performans da mutlu ediyor" dedi.

Kayseri KASKİ Başantrenörü Ayhan Avcı da rakibi tebrik ettiğini belirterek, şansız bir gün yaşadıklarını, rakibin de pres yaparak maçı kazandığını söyledi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement