Batmanda Amatör Lig Devre Arası Verdi - Son Dakika
Spor

Batmanda Amatör Lig Devre Arası Verdi

Batmanda Amatör Lig Devre Arası Verdi

Batman Amatör Ligindeki heyecanlı maçlar, ilk devre ile beraber ara verdi.

23.12.2014 08:51

Batmanda Amatör Ligin İlk yarı son karşılaşmaları oldukça heyecanlı geçti.

işte, Batmandaki amatör maçlarının kısa özeti:

AYDINKONAKSPOR, SAĞLIKSPOR'U 4-0 YENDİ

Batman Amatör liginin güçlü takımlarından Aydınkonak, son haftaların Flaşh takımı Sağlık spor'u 4-0'lık net skorla geçti.

Haftanın önemli maçlarından biri olan Aydınkonak, Sağlıkspor maçı Pazar günü saat 11.00'da başladı.

Her iki takımda oyunun başında bir birilerinin nabzını yoklarken Sağlıkspor ilk 20 dakika Aydınkonakspor'a oranla biraz daha üstündü.

Tutukluğunu üzerinden atan Aydınkonakspor 25. Dakikada Beşir'le 1-0 öne geçti. Golün iki dakika ardından penaltı kazanan Aydınkonak Şirin'nin kullandığı penaltıyı Kaleci Hasan kurtardı.

İlk yarı bitmeden 2-0 öne geçmeyi başaran Aydınkonak İkinci yarıda oyun hakimiyetini eline aldı. Sağlıkspor'da geliştirdiği ataklardan sürekli eli boş dönmesi takımın domerilize olmasına neden oldu.

Sağlıkspor'un bu durumundan faydalanan Aydınkonak ikinci yarıda da bulduğu iki golle maçtan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

GÜNEŞSPOR, TÜPRAŞSPOR'A KAFA ATTI!

Play-Off'a kalmak için büyük bir mücadele veren Güneşspor, Tüpraşspor'u bulduğu iki kafa golüyle 2-0 mağlup etti.

Batman 1. Amatör liginde olgun ve genç futbolcuların buluştuğu karşılaşmada Güneşspor, tecrübeli futbolcularıyla genç futbolculardan oluşan Tüpraşspor'a şans tanımadı.

İki takımında iyi mücadele ettiği müsabakada Güneşspor, ilk yarıyı Adnan'ın kafa vuruşundan bulduğu gol ile devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda her iki takımda kontrolü oyun sergilerken Güneşspor, 70. dakikada Şaban'la bulduğu ikinci kafa golüyle maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

GENÇLER, ADEM'İ GEÇEMEDİ!

Son iki haftadır yükselişte olan Gençlerbirliğispor, Ateş hattındaki Üniversitespor'la 1-1 berabere kaldı.

Oldukça heyecanlı geçen müsabakada her iki takımın arzulu oyunu sporseverlerin beğenisinin kazandı.

Maça rakibine oranla daha iyi başlayan Üniversitespor 20. Dakikaka Murat'la 1-0 öne geçti.

Golun ardından maça ortak olmaya başlayan Gençlerbirliğispor, Üniversitespor kalecisi Adem'i bir türlü geçemedi.

İkinci yarıda tüm hatlarıyla yüklenen Gençlerbirliğispor, Üniversitespor'un takım halindeki savunması ve Kaleci Adem'in devleşmesiyle beraberlik golünü 80. Dakikada Rıdvan Batu'yla bulabildi.

Geriye kalan dakikalarda da Gençlerbirliği girdiği pozisyonlardan sonuç alamayınca sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

BIÇAKÇISPOR, GÜZEL OYNADI!

Bıçakçıköyüspor, ateş hattından kurtulmak için çıktığı maçta Hasankeyf Diclespor'u 1-0 mağlup ederek adeta altın buldu.

Her iki takımında ligde sıkıntılı günler geçirdiği dönemde erteleme haftası müsabakasında Bıçakçıspor, Hasankeyfspor'u ilk yarıda bulduğu golle geçerken Hasankeyfspor ateş çemberine doğru yaklaştırdı.

Maça damga vuran olay ise Bıçakçıköyüspor'un golünü 15 yaşındaki genç futbolcusu İrfan'nın atması oldu. Genç futbolcu performansıyla da göz doldurdu.

TEİAŞ, EĞİTİME ARA VERDİ!

Teaişspor, şigdeki yerini korumak için çıktığı zorlu Eğitimspor karşılaşmasından 2-1'lik galibiyetle ayrılarak devreye arasına rahat girdi.

Mücadele oyunu yüksek iki takımında maçında Teaişspor, maç boyunca üstünlüğü elinde tuttu. 'Ayağa top yaparak' rakip kaleye yüklenen Teaişspor, 32 Dakikada 1-0 öne geçti.

İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken Eğitimspor, 45. Dakikada yan toptan bulduğu golle soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti. İkinci yarıda da topa daha fazla sahip olan Teiaşspor, 70. Dakikada Serdar ile bulduğu golle 2-1 öne geçerken geri kalan dakikalarda oyunu rölantide de tutup sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

BELEDİYESPOR, 19 MAYIS'I DARMADAĞIN ETTİ!

Lider 1955 Belediyespor, ligin son sırasındaki 19 Mayıs Gençlikspor'u 8-0'lık farkla mağlup etti.

Pazar günün son maçlarından olan Liderin ve Sonuncu takımların kapışmasında 19 Mayıs Gençlikspor, ilk yarıda tüm gücüyle direndi.

Belediyespor, 19 Mayıs'ın bu direnci karşısında ilk yarıyı Hayrettin'le bulduğu golle 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda oyuna ağırlağını koyan Lider Belediyespor spor gol olup yağdı. Ercan 3 Cihan 3 ve Mehmet'in attığı gollerle sahadan 8-0'lık farklı skorla ayrıldı.

BEŞİRİ-YEŞİLTEPE YENİŞEMEDİ!


Beşirispor, Beşiri İlçe stadyumunda ağırladığı Yeşiltepespor'la 1-1 berabere kaldı.

Son haftalarda maçlarını evinde oynayan Beşirispor, deplasman takımlarına adeta kök söktürüyor.

Evinde oynanmanın avantajlı rakibe psikolojik baskı uygulayan Beşirispor, Play-Off yolunda ilerleyen Yeşiltepespor'a da çelme taktı.

İlk yarının orta alan mücadelesinde geçti müsabakada takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti. İkinci yarıda iki takımın arzulu mücadelesinde Yeşiltepespor 60. Hüseyin'le 1-0 öne geçti.

Golün ardından oyunu elinde tutmak isteyen Yeşiltepespor'a Beşirispor yediği golün şoku atlattıktan sonra 70. Dakikada skoru 1-1'e getirdi.

Geri kalan dakiklarda başka gol olmayınca her iki takımdan birer puana razı oldular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanda Amatör Lig Devre Arası Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement