Beko Basketnol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketnol Ligi

Beko Basketnol Ligi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, geçen sezon Beşiktaş formasını giyen Cevher Özer ile 2 senelik anlaştığını açıkladı.

09.07.2013 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, geçen sezon Beşiktaş formasını giyen Cevher Özer ile 2 senelik anlaştığını açıkladı. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Genel Menajer Turgay Çataloluk, Cevher'in liğin önemli oyun kurucuları arasında yer aldığını söyledi.

Çataloluk, "Yeni sezonda kendisi ile çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kendisinin uzun oyuncu rotasyonumuzda önemli bir rolü olacağını düşünüyorum. Kulübümüzün gelecek sezon hedefleri doğrultusunda transferlerimizi sürdürüyoruz. Mümkün olan en kısa sürede kadromuzu oluşturup Ağustos ayı ikinci haftası itibarı ile yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız" dedi. Cevher ile imzalanan sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Çataloluk, Cevher'in 1. Lig kariyerinde sırasıyla Darüşşafaka, Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Medical Park ve tekrar Beşiktaş JK takımlarında forma giydiğini, Tecrübeli oyuncunun geçtiğimiz sezon ligde 8.2 sayı ve 3.3 ribaund ortalamalarıyla mücadele ettiğini sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beko Basketnol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement