Belkalem Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Spor

Belkalem Sorunu Çözüldü

Belkalem Sorunu Çözüldü

Pasaportundaki yırtık nedeniyle Rusya’nın Rostov kentine girişine izin verilmeyen Trabzonspor’un Cezayirli futbolcusu Belkalem’in sorunu uzun uğraşlar sonrası çözüldü.

26.08.2014 20:53

Pasaportundaki yırtık nedeniyle Rusya'nın Rostov kentine girişine izin verilmeyen Trabzonspor'un Cezayirli futbolcusu Belkalem'in sorunu uzun uğraşlar sonrası çözüldü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte 4 saat havaalanında kalan oyuncu kafileye dahil oldu.

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Rusya'nın Rostov takımıyla karşılaşmak üzere bu kente gelen bordo-mavili kafilede Cezayirli futbolcu Belkalem'in pasaportunda oluşan yırtık nedeniyle bu futbolcunun şehre girişine izin verilmemişti. Yaşanan olayın ardından kulüp başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic'in ilk girişimlerinin sonuç vermemesi üzerine başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Halilhodzc'i ve takımı kamp yapılacak otel göndermiş kendisi ise oyuncu ile birlikte havaalanında kalmıştı. Yaklaşık 4 saatlik bir çabanın ardından başkan İbrahim Hacıosmaoğlu'nun yaptığı üst düzey görüşmeler sonuç verince, Belkalem kafileye dahil edildi. - ROSTOV ON DON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Belkalem Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement