Beşiktaş Altyapısından, Onursal Başkanlarına Saygı Duruşu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Altyapısından, Onursal Başkanlarına Saygı Duruşu

Beşiktaş Altyapısından, Onursal Başkanlarına Saygı Duruşu

Beşiktaş Futbol Altyapı Takımları, Fulya Şan Ökten Tesisleri’nde dün vefat eden Onursal Başkan Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundu.

14.08.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Futbol Altyapı Takımları, Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde dün vefat eden Onursal Başkan Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundu.

Siyah-beyazlı takımın ikinci başkanı ve futbol şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile futbol altyapı ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay, futbol altyapı koordinatörü ve teknik direktör Emrah Bayraktar'ın da hazır bulunduğu anma töreninde; U-14, U-15, U-16, U-17, U-19 futbol altyapı takımları teknik kadroları ile sporcuları yer aldı.

Siyah formaları ile anma törenine katılan genç futbolcular, Onursal Başkan Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, genç oyunculara hitaben yaptığı konuşmada, Süleyman Seba'nın kulübün için ne kadar değerli bir insan olduğunun altını çizdi.

Çebi, "Rakiplerimizin bile çok saygı duyduğu bir camiayız. Rakiplerimizin ikinci takımının Beşiktaş olduğunu biliyorsunuz. Bunu yapan kişinin Süleyman Seba olduğunu unutmayın" dedi.

Rıdvan Akar'ın yazdığı 'Beşiktaş'ın Dervişi Süleyman Seba' isimli kitaptan bahseden Ahmet Nur Çebi, şu ifadelerde bulundu:

"Rıdvan Akar'ın Süleyman Seba ile ilgili kitabı var. Hepinize göndereceğim. Okumanızı istiyorum. Hem de çok çabuk okumanızı istiyorum. Onun kulübümüze, camiamıza verdiği önemli şeyler hangisi onları okuyun. Seba, kulübümüze çok şeyler verdi. Onun verdiği en önemli değerler; ilkeli olmak, şerefli olmak, onurlu olmak, mütevazi olmak, herkese saygılı olmaktır. Siz de büyüyeceksiniz. Diğer camialara karşı sevgili ve saygılı olun. Birbirinize tutkun olun, çünkü O böyle isterdi."

Camianın Süleyman Seba'ya çok borçlu olduğunu anlatan Çebi, gençlere nasihatta bulunarak, "Ona olan borcunuzu çok çalışarak ve başarılı olarak ödeyebilirsiniz. Eğer bu formaları giyiyorsanız ona borçlusunuz. Lütfen borcunuzu başarılı olarak ve çok çalışarak ödeyin" dedi.

BJK TV'ye açıklamada bulunan Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay ise "Acımız ve kaybımız büyük. Süleyman Ağabey, Onursal Başkanımız çok değerli birisiydi. Beşiktaş duruşu zaten ondan geliyordu. Beşiktaş Camiasında pek çok insanın kendisiyle anıları vardır. Benim de anılarım var. Bir kere rakiplere karşı çok saygılıydı. Sportif ve insani anlamda çok değerli bir insandı. Kaybımız büyük, hepimizin başı sağolsun" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Altyapısından, Onursal Başkanlarına Saygı Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement