Beşiktaş, Kayserispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş, Kayserispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

04.05.2018 20:09

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, küçük oyunlar, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve minik kale maç yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah beyazlılar, hazırlıklarına yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Kayserispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika


Advertisement