Beşiktaş Stoperini de Buldu! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Stoperini de Buldu!

Beşiktaş Stoperini de Buldu!

Kalesini Denys Boyko ile güçlendiren Beşiktaş hız kesmeden stoper transferini de bitirdi.

21.01.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalesini Denys Boyko ile güçlendiren Beşiktaş hız kesmeden stoper transferini de bitirdi. Siyah-beyazlılar, İspanyol ekibi Getafe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Alexis Delgado ile her konuda anlaşma sağladı.

Milliyet'in haberine göre, 30 yaşındaki İspanyol futbolcunun bonservisi konusunda önceki gece Getefe kulübüyle pazarlık masasına oturan Beşiktaşlı yöneticiler transferi noktaladı. Alexis Delgado kulüplerin maddi konularda anlaşması üzerine 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Getafe kulübüne bonservis olarak 1 milyon 100 bin euro ödeyecek olan siyah-beyazlı kulüp, Alexis Delgado'yu bugün İstanbul'a getirecek.

İspanyol stopere yıllık 1 milyon euro ödeyeceği bildirilen Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine bu oyuncuyu renklerine kattı. Güneş'in raporu üzerine Delgado'nun ismini İzleme Komitesi'ne gönderen siyah-beyazlı yetkililer bu birimdeki bütün hocalardan olumlu rapor alınması üzerine 30 yaşındaki stoperin menajerleri ve Getafe Yönetimi ile görüşmeleri başlattı. Kulüpler uzun görüşmeler sonunda anlaşma noktasına gelirken dün geç saatlerde resmi imzalar atıldı.

Sevilla, Malaga, Valencia ve Getafe formaları giyen Delgado, La Liga'da 305 maça çıkarken 18 gol attı. İspanyol futbolcu Getafe'de 145 maçta 8 gol kaydetti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Stoperini de Buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement