Beşiktaş'ta Moledo Defteri Kapandı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Moledo Defteri Kapandı

Beşiktaş\'ta Moledo Defteri Kapandı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeni stoper hedefini belirledi.

05.07.2014 20:02

Savunma hattına takviye yapmak için çalıştırmalarını sürdüren Beşiktaş'ın daha önceden Metalist Kharkiv forması giyen Rodrigo Moledo'nun transferini büyük ölçüde bitirdiği belirtilmişti.

NTVSpor'da yer alan habere göre Ukrayna ekibinin daha önceden 2.7 milyon avro olarak yapılan anlaşmada geri adım atarak bu rakamı 6 milyon avroya çıkarınca Beşiktaş yönetimi Moledo defterini kapattı ve rotasını geçtiğimiz sezonu Inter'de kiralık olarak geçiren Porto'nun başarılı stoperi Rolando'ya çevirdi.

Haberde 28 yaşındaki oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olması nedeniyle Porto yönetiminin kiralama yolunu düşünmediği, Beşiktaş'ın da bonservis konusunda uygun bir fiyatta anlaşılması halinde bu transferi bitireceği kaydedildi.

LANZINI'DE İŞLEM TAMAM

Öte yandan NTVSpor'a göre Lanzini transferinde de sona yaklaşıldı. Siyah-beyazlı kulübün hem oyuncu hem de kulübüyle anlaştığı, River Plate'in transferden doğacak 1 milyon 250 bin avroluk vergiyi Beşiktaş'a ödetmek istemesi nedeniyle tıkanan görüşmelerin yeniden başladığı belirtildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Moledo Defteri Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement