Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maç sonrasında konuşan Slaven Bilic, çok önemli bir üç puan aldıklarını belirtti.
Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Hırvat teknik adam, "Çok değerli bir üç puan aldık. Zor maç olacağını bilşiyorduk. Kasımpaşa teknik kapasitesi yüksek sert bir takım. Milli takım arasından sonra puan kaybetmemek istiyorduk." dedi.
Zirvede olmanın takıma baskı yaptığını belirten Bilic, "Zirvede olmayı ve zirvede kalmayı her zaman isteriz. Bu bize baskıda getiriyor ancak 3. ya da 4. olmak istemem. Üzerimizdeki baskı artıyor ve bizden beklenti devamlı zirvede olmak. Zirvede olmak ve yerimizi korumak için her şeyimizi vereceğiz." şeklinde konuştu.
"BİR EVİMİZ YOK AMA..."
Stat konusuna değinen Bilic, "Bir evimiz yok ve evimiz olmamasına rağmen bence bununla iyi mücadele ediyoruz. Bana kalsa her maçımızı burada oynayalım. Tribünleri tam dolduramasanoız bile iyi ambians elde ediyorsunuz.
Bence bu stadı evimiz yapalım çünkü devamlı göçebe gibi maç yaparak zor durumda kalıyoruz." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Spor › Bilic: Bir Evimiz Olmamasına Rağmen... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.