Bilic'e Övgü, Aybaba'ya Eleştiri - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bilic'e Övgü, Aybaba'ya Eleştiri

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bilic\'e Övgü, Aybaba\'ya Eleştiri

Beşiktaşlı eski teknik direktörü Samet Aybaba'nın taktiksel olarak hiç bir çalışma yaptırmadığını ifade ederken Biliç'in daha farklı olduğunu söyledi.

Hollanda'nın en yüksek tirajlı haftalık futbol dergisi olan Voetbal International muhabiri Thijs Slegers, Türkiye'ye gelerek İstanbul'da futbol hayatını sürdüren Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Galatasaraylı Nordin Amrabat, Kasımpaşalı Ryan Babel ve Ryan Donk ile söyleşi gerçekleştirdi. Röportajın en dikkat çekici noktası ise Oğuzhan'ın Samet Aybaba hakkında söyledikleriydi.

Geçtiğimiz sezon Aybaba ile yaşadığı sorunları zaman zaman basına da yansıyan genç oyuncu, eksi teknik direktörü hakkında, "Futbolcu olarak iletişim anlamında açık ve sürekli aktif olan teknik adamlarla çalıştım. Geçen yıl teknik direktörümüz Samet Aybaba'ydı ve taktiksel olarak hiçbir şey yapmıyorduk. Ne mutlu ki Slaven Bilic ile durumlar daha farklı. Gerçekten futbol oynuyoruz ve oyun anlayışımıza odaklı çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yarı Saha

Röportajın tamamını buradan okuyabilirsiniz: http://www.yarisaha.com/roportaj-istanbulun-portakallari/

Kaynak: TotemSpor.Com