Bodrumspor evinde rahat - Son Dakika
Spor

Bodrumspor evinde rahat

Bodrumspor evinde rahat

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde lider Çağdaş Bodrum Spor, evinde Akran Gemlik Basketbol'u da 81-60 yenerek şampiyonluk yolunda bitime 8 hafta kala zirvedeki yerini korudu.

26.03.2023 11:32  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde lider Çağdaş Bodrum Spor, evinde Akran Gemlik Basketbol'u da 81-60 yenerek şampiyonluk yolunda bitime 8 hafta kala zirvedeki yerini korudu. Bitez Bodrum Spor Salonu'ndaki karşılaşmada ilk periyodu 26-12, devreyi 46-19, üçüncü periyodu da 55-44 önde geçip parkeden 81-60 galip ayrılan Bodrum ekibi, üst üste 6'ncı galibiyetini aldı. Çağdaş Bodrum Spor'un yeni transferi Richard Solomon da takıma getirdiği yeni enerjisiyle taraftarın beğenisini kazandı. Maçta ilk kez oynayan Solomon ile Chris Warren 17'şer sayı atarken, Ege Havsa 12, Hakan Yapar 11 sayı üretti.

Bu sezon evindeki tüm maçları kazanıp iç sahada mağlup olmayan tek takım konumundaki Çağdaş Bodrum'da Antrenör Ender Arslan, önemli bir virajı daha döndüklerini söyledi. Takımıyla 5'te 5 yapan Arslan, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Çok iyi başladık, çok da iyi oynadık. Üçüncü periyotta bir durgunluk oldu. Savunmada özellikle çok yumuşadık. Oradan sonra yeniden toparlayarak bizim için önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı ciddiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum. Teknik ekibime de teşekkür ediyorum. Ayrıca taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Özellikle bizi o durağan geçen bölümde destekleriyle itici güç oldular. Yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN ÇAĞLAR: BAŞARIYI BODRUM HALKINA BORÇLUYUZLigdeki ilk yılında zirveye çıkan Bodrum ekibinde sezon sonunda şampiyonluk iddialarının olduğunu belirten Çağdaş Bodrum Spor Başkanı Dağlarca Çağlar, "Başarıyı Bodrum halkını borçluyuz. Bodrum halkı ciddi anlamda bizi sahiplendi. Her şey transfer gücüyle olmuyor, Bodrum halkının sahiplenmesiyle biz bu birlikteliği yakaladık. İyi kadromuz var, iyi bir idari kadromuz var. Bununla beraber iyi yerlere geldik. Son 9 maçımız kaldı, hayırlısıyla inşallah Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Süper Lig'e çıkmayı başaracağız, hedefimiz şampiyonluk" dedi. Kahramanmaraş merkez gerçekleşip 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan 6 Şubat'taki yüzyılın en büyük deprem felaketine de değinen Çağlar, depremzedelere destek için düzenledikleri kampanyayla ilgili, "Depremle ilgili öncelikle tüm milletimizin başı sağ olsun. Taraftarlarımızdan sembolik de olsa 20 TL'lik bir bilet ücret talep ettik. Ne kadar topladıysak biz de o kadar ekleyerek, gerekli yardım kuruluşlarına bağışlamaya karar verdik. Sezon sonuna kadar bizde taraftarımızla ve Bodrum halkıyla birlikte bu işin içerisinde olmak istedik. Bizim için önemli olan bir diğer husus da altyapı. A takım sahnenin ön yüzü ama en kıymetli olan alt taraf. Sadece bölgemizde değil diğer illerdeki gençlerimizi de spora kazandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bodrumspor evinde rahat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement