Brezilya'dan Gol Şov: 5-0 - Son Dakika
Spor

Brezilya'dan Gol Şov: 5-0

Brezilya\'dan Gol Şov: 5-0

Brezilya, Honduras ile oynadığı hazırlık maçında rakip filelere tam 5 gol gönderdi. Otoritelerden tam puan alan Sambacılar, 2014 Dünya Kupası için hazır bir görüntü sergiledi.

17.11.2013 09:30

2014 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Brezilya, Honduras ile Miami'de oynanan mücadelede sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Brezilya'yı zafere götüren goller, 22.dakikada Bernard, 55. dakikada Dante, 66. dakikada Maicon, 70. dakikada Willian ve 74. dakikada Hulk'tan geldi.

Ağustos ayında İsviçre karşısında alınan yenilgiden sonra üst üste beşinci maçından da galip ayrılan Sambacılar, bu periyotta rakip filelere tam 18 gol bıraktı.

Brezilya'da açılışı, 22. dakikada Paulinho'nun ortasında Bernard'ın şık golüyle yaptı. İlk yarı Honduras'ın dirençli futboluyla devam edince, devre 1-0'lık skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise Scolari'nin talebeleri tam anlamıyla gol oldu, yağdı. 55. dakikada Neymar'ın kullandığı serbest vuruşta Palacios'tan seken topu ağlara yollayan Dante, farkı ikiye çıkardı.

66. dakikada Paulinho'nun şutunda defanstan dönen topu iyi takip eden Maicon, skoru 3-0'a taşıdı. İkinci devrede oyuna dahil olan Hulk'un pasında Willian ise, 70. dakikada Valladares'i bir kez daha mağlup ederek durumu 4-0 yaptı.

Gol perdesi 74. dakikada Hulk ile kapandı. Ramires ve Robinho'nun şık paslaşmasının ardından ceza sahasına kateden Zenitli yıldız, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve mücadele Brezilya'nın 5-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Sambacılar hazırlıklarına Salı günü Şili ile oynayacağı maçla devam edecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Brezilya'dan Gol Şov: 5-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement