Bunun Adı Rezillik!" - Son Dakika
Spor

Bunun Adı Rezillik!"

Bunun Adı Rezillik!"

Fanatik yazarı Hasan Ali Atasoy Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

16.08.2014 08:23

Ersun Yanal'ın istifasıyla gerçekleşen depremi değerlendiren Atasoy'un yazısı şu şekilde;

"Açık konuşmak gerekirse herhangi bir Fenerbahçe figürünün magazin malzemesi haline dönüşmesi bu formanın ve renklerin aşağılanmasıdır. Peki Ersun Yanal’ın bu gerekçeyle biletini kesenler, yıllardır takıma giremediği, oturduğu yerden milyon dolarlar kazandığı ve bir milim bile ilerleme kaydetmediği halde, girip çıkmadığı bar kalmayan futbolculara niye katlanıyorlar. Kartal’ın sessizliği!

Aziz Yıldırım’ın hızını alamayıp Aykut Kocaman ve Zico’ya sallaması apayrı bir garabet. Büyük ayıp. Neyi ve hangi değerleri ayaklar altına aldığının bile farkında değil. Yazık. Gerçekten çok yazık.

Millet nelerle uğraşıyor, Fenerbahçe nelerle... Sezon başlamak üzereyken böyle bir debdebe ile hoca değiştirmek kulübe çok pahalı patlayacak. Fenerbahçe’nin tarihi bunun örnekleri ile dolu. Kaldı ki; sözleşme imzalanırken İsmail Kartal’ın yanında eski teknik direktörlere hakaret etmek, neyin ne olduğunu kabak gibi ortaya koyuyor. İsmail Kartal’ın da bunları sessizce dinlemekle yetinmesi ve kabullenmesi ise başlıbaşına bir yazı konusu...

Bu kafayla bu sene 4. Yıldız falan hayal. Şimdiden geçmiş olsun. Ne diyordu Mehmet Akif: “İbret alınsaydı eğer tarih tekerrür mü ederdi?”

Nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça!

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bunun Adı Rezillik!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement