Burdisso Roma'dan Ayrılmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Burdisso Roma'dan Ayrılmak İstiyor

Burdisso Roma\'dan Ayrılmak İstiyor

Arjantin Milli Takımı ve Roma'nın deneyimli stoperi Burdisso, Dünya Kupasında oynayabilmek için Roma'dan ayrılmak istiyor.

16.01.2014 00:32  Güncelleme: 00:35

Tottenham'dan kaçan kaçana

Teknik direktör Rudi Garcia'nın savunmada Mehdi Benatia ve Leandro Castan'ı tercih etmesiyle Roma'da forma bulmakta zorlanan Nicolas Burdisso, kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı.

32 yaşındaki deneyimli stoper, Arjantin Milli Takımı ile birlikte 2014 Dünya Kupası'nda yer almak istediğini, milli takımdaki yerini kaybetmemek içinse oynayabileceği bir kulübe gitmesi gerektiğini belirterek Roma'dan ayrılmanın yapılması gereken seçim olduğunu söyledi.

Sky Italia'ya konuşan Burdisso, Güney Amerika liglerine dönmeyi henüz düşünmediğini ve bir Avrupa Kulübü'nde oynamak istediğini de sözlerine ekledi.

Essien Milan'ı istiyor

2010'da Roma'ya gelen eski Inter'li Burdisso'ya Genoa'nın bir ilgisi olduğu belirtiliyor. Bu sezon yalnızca 6 kez Roma forması giyme fırsatı bulabilen Burdisso, İtalya'da Inter formasıyla üst üste 4 şampiyonluk yaşamıştı.

Nicolas Burdisso, bugüne kadar kazandığı 17 kupayla Arjantin Futbol Tarihi'nde 21 kupalı Alfredo di Stefano'dan sonra en çok kupa kazanan oyuncu durumunda.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Burdisso Roma'dan Ayrılmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement