Bursaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

06.12.2017 11:59

Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık Cuma günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık Cuma günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Karla karışık yağmur altında gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Topla koordinasyon çalışmasıyla devam eden idman, taktik çalışma ile sona erdi.

Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları süren Pablo Martin Batalla, Kubilay Kanatsızkuş ve Mikel Agu, antrenmana çıkmadı.

Bursaspor, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement