Bursaspor'da Gündem Mervan - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Gündem Mervan

Bursaspor\'da Gündem Mervan

Bursaspor yönetiminin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın kadrosunda görmek istediği Mervan Çelik için görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

09.07.2012 13:51

Bursaspor yönetiminin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın kadrosunda görmek istediği Mervan Çelik için görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

Kadrosuna yerli oyuncu katmak için temaslarını yoğunlaştıran Bursaspor, Mervan Çelik ile telaslarını kesmedi. GAIS Göteborg'un 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mervan Çelik, anlaşma sağlanırsa, Avusturya kampına gelerek çalışmalara başlayacak. Mervan için Türkiye'den başka takımların da devrede olduğu öğrenildi.

DENİZ ANTALYASPOR'A GİTTİ

Ertuğrul Sağlam'ın bu sezon başında gönderilecekler listesine koyduğu gurbetçi futbolcu Deniz Aslan, Medical Park Antalyaspor ile anlaştı. Deniz'in, Antalyaspor kampına katılarak çalışmaya başladığı açıklandı. Kendilerine kulüp bulması istenen Cemal Kaldırım, Ahmet Arı, Mehmet Sak ve Tunay Acar'ın ise kendilerini isteyen takımlarla görüşüyor.

STEPANOV MERSİN'DE

Bursaspor'un yabancı futbolculardan Milan Stepanov, Mersin İdmanyurdu ile anlaşırken, Al Shabab'ın istediği Tagoe ile kendisine kulüp arayan Svensson'un görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Gündem Mervan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement