Bursaspor-Kasımpaşa Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Bursaspor-Kasımpaşa Maçından Notlar

Bursaspor-Kasımpaşa Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Bursaspor kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşa'yı konuk etti.

05.11.2012 20:48

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Bursaspor kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşa'yı konuk etti.

TUNCAY YİNE YOK

Bursaspor'un Gaziantepspor maçında sakatlık geçiren Tuncay Şanlı, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosuna da alınmadı. Yeşil beyazlı takımla antrenmanlara çıkan Tuncay'ın maç eksiği nedeniyle kadroya alınmadığı belirtildi.

KADRO DEĞİŞMEDİ

Bursaspor, Kasımpaşa karşısına geçen hafta deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçının kadrosuyla çıktı. Savunma oyuncusu Serdar Aziz, yine yedekler arasında yeraldı.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Bursaspor-Kasımpaşa karşılaşmasına yeşil beyazlı, taraftarların ilgi göstermediği dikkati çekti. Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele için yaklaşık 10 bin bilet satıldı.

HAKAN'A ÖZEL PANKART

Maraton Tribünü'nde maçı izleyen Bursaspor taraftarları, karşılaşmadan önce Hakan Aslantaş için özel pankart açtı. Her maçta farklı futbolcu için özel pankart hazırlayan taraftarların pankartında Hakan için, "42 kere maşallah. Yılmadan savaş Hakan Aslantaş" yazısı olduğu gözlendi.

"O KALP ATACAK ŞAMPİYON BAŞKAN"

Maraton Tribünü'nde bulunan taraftarlar Hakan Aslantaş'a açtığı pankartın ardından Başkan İbrahim Yazıcı'ya da "geçmiş olsun" dileğinde bulundular. Taraftarlar, "O kalp atacak şampiyon başkan. Geçmiş olsun" yazılı pankart açtı.

TRİBÜNLERDEN YAZICI'YA JEST

Bursaspor'un kapalı kale arkasındaki taraftarlar da Başkan İbrahim Yazıcı'nın fotoğrafı bulunan pankart açtı. Pankartta, "Ölüm gelmedikten sonra vardır her derde deva. Sen güzel yüzünü asma Teksaslılar her zaman yanında" ifadesi yer aldı.

Açık kale arkasında bulunan taraftarlar da yine Başkan Yazıcı için, "Zaman alsa da bazı iyi günlerimizi bizden, seviyoruz seni canı gönülden" yazısını açtılar.

DEPLASMANA DOKUNMA

Cuma günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursasporlu taraftarlar, ayrıca, "Deplasmana dokunma" yazılı pankart da açtılar. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor-Kasımpaşa Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement