Cannavaro Faturayı Balzaretti'ye Kesti - Son Dakika
Spor

Cannavaro Faturayı Balzaretti'ye Kesti

Cannavaro Faturayı Balzaretti\'ye Kesti

Tecrübeli oyuncu, dün akşam Balzaretti'nin Bendtner'i durduramadığını öne sürdü.

12.10.2013 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Milli Takımı'nın eski kaptanlarından Fabio Cannavaro, dün Danimarka karşısında elde edilen 2-2'lik skorun faturasını Federico Balzaretti'ye kesti.

İtalyanlar, karşılaşmaya hızlı başlayıp Pablo Osvaldo ile öne geçse de Nicklas Bendtner'in iki golüne engel olamayarak tek farklı geriye düştüler. Son bölümde ise Alberto Aquilani sahneye çıktı ve konuk ekibe puan kazandırdı.

Dün akşam oynanan maçı Radyo Deejay'e yorumlayan Cannavaro, "Dünkü maçta Federico Balzaretti, Bendtner'in hava toplarını bu kadar rahat almasının önüne geçmeliydi. Ceza sahası içinde gerekiyorsa markaj yapmalısınız. Başka yolu yok." diyerek beraberliğin sorumluluğunu Balzaretti'ye yükledi.

Al-Ahly'de yardımcı antrenörlük yapan Cannavaro, ayrıca "Bizim zamanımızda sokaklarda futbol oynardık ve günde binlerce kes topa dokunurduk. Şimdi ise bu histen eksik futbolcular yetişiyor. Futbol okullarında bir saat oynayıp futbolcu oluyorlar. Çocuklara taktik öğretilmeye çalışıyor ama bu işler daha geç yaşta yapılır. H acirc;l acirc; gençlerken topla olan bağları kuvvetlendirilmeli." diyerek günümüzdeki oyuncu yetiştirme tekniklerini eleştirdi.

Cannavaro, kariyeri boyunca 136 kez milli formayı giydi.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Cannavaro Faturayı Balzaretti'ye Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement