Cas Avukatına Çılgın Para! - Son Dakika
Spor

Cas Avukatına Çılgın Para!

Cas Avukatına Çılgın Para!

1 yıllık cezayı kaldırmak için çaba gösteren Galatasaray yönetimi, avukat Jean Louis Dupont'a 250 bin euro ödeyecek.

12.03.2016 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 yıllık cezayı kaldırmak için çaba gösteren Galatasaray yönetimi, avukat Jean Louis Dupont'a 250 bin euro ödeyecek. Bu para diğer masraflarla birlikte daha da artacak. Üstelik bir yıllık cezanın arttırılma tehlikesi de bulunuyor.

Akşam'ın haberine göre, Galatasaray'ı Süreyya Ayhan tehlikesinden sonra CAS'a gitmesi halinde tuzlu da bir fatura bekliyor. UEFA Finansal Fair Play Kontrol Komitesi yargı tomisyonu tarafından 1 yıl Avrupa'dan men edilen G. Saray, CAS'a cezayı temyiz etme kararı almıştı. Ancak Süreyya Ayhan Kop olayında olduğu gibi UEFA'nın karşı başvurusu halinde 2 ile 5 yıl arasında cezanın artması tehlikesiyle karşı karşıya bulunan Aslan, bu başvuru ile birlikte sadece avukat Dupont'a 250 bin euro para (799 milyon TL) ödeyecek. Mali açıdan zor günler geçiren G.Saray, böylece bu davada birlikte çalıştığı Belçikalı avukatı zengin edecek.

KAZANIRSA AVRUPA GELİRİ ÇOK AMA

CAS başvurusu için dosya ve diğer seyahet masrafları ile birlikte fatura daha da kabaracak. Jean Louis Dupont'a ödenecek paranın üstelik peşin ödenmesi de gerekiyor. 300 bin euroluk bir fatura daha çıkması beklenirken G.Saray'ın umudu 1 yıllık cezanın kalkması. Eğer CAS, UEFA'nın itirazına rağmen G.Saray'ı haklı bulursa bu kez Avrupa Ligi'ne katılması halinde G.Saray, 5-6 milyon euroluk minimum gelir kazanacak. Bilindiği gibi UEFA, ilk önce G.Saray'ı 1+1 yılla yargılamış, +1 yılı kaldırmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Cas Avukatına Çılgın Para! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement