Celtic Antalya'yı Sevdi - Son Dakika
Spor

Celtic Antalya'yı Sevdi

Celtic Antalya\'yı Sevdi

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Celtic, şehirden ve kamp merkezinden memnun kaldı.

09.01.2014 20:21  Güncelleme: 21:03

Hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Celtic'in kampını Ali Ece ziyaret etti. THY Antalya Cup'ta Trabzonspor'la karşılaşacak İskoç ekibinde teknik direktör Neil Lennon, takım kaptanı Scott Brown ve kaleci Fraser Forster'la görüşen Ece, takımdaki son durumu ve Antalya hakkındaki görüşlerini aldı.

Celtic'in en önemli kozlarından biri olan Samaras sakatlığı nedeniyle Antalya'ya getirilmedi. Lennon, sezon başında Gary Hooper'ın satılmasının ardından takıma transfer edilen Amido Balde'nin takıma adapte etmek için bu durumu fırsat gören Lennon, Gine-Bissau asıllı futbolcuyu Trabzonspor'a karşı oynatacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un performansını takdir ettiğini belirten Kuzey İrlandalı teknik adam, "Ciddi ve güçlü bir takımla turnuvaya başlayacağımız için memnunum. Samaras'ın yokluğunda neler yapabileceğimizi Trabzonspor'un güçlü takım savunmasında test edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Antalya'yı sevdiler

Kampta Celticli oyuncuların yüzleri ise gülüyor. Takım kaptanı Scott Brown'ın da bulunduğu 3 oyuncu ile THY Antalya Cup'ın galasında boy gösteren Celtic'te tüm oyuncular gerek çalıştıkları tesislerin kalitesi gerek de şehirdeki ılıman iklim nedeniyle oldukça mutlu.

Şampiyonlar Ligi'nde iki sezondur gösterdiği performansla Avrupa'nın güçlü ekiplerinin transfer listesine giren kaleci Fraser Forster, kampın en neşeli isimlerinden biri. Hakkında çıkan transfer haberleri için başarılı eldiven, "Şu an için mücadele ettiğimiz kupalar dışında bir şey düşünmüyorum. Sezon sonunda transferi düşünecek bolca vaktim olacak" cevabını verdi.

Totemspor Özel

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Celtic Antalya'yı Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement