Beşiktaş'ın deplasmanda Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada oyuna sonradan giren ve başıa aldığı darbe ile sakatlanan Cenk Gönen, bjk.com.tr'ye konuştu.
Cenk Gönen, "Yaşadığım pozisyonu net hatırlamıyorum. Bana söylenenlerden ve televizyonda izlediklerimden biliyorum. Burak Yılmaz'ın dizi ve Pedro Franco'nun ayağı yüzüme geldi. Olaydan sonra dokor bana birçok soru sordu. Soruları doğru cevaplamışım. Ben oynamak istedim, doktor da oynamamı uygun görmüş." dedi.
Taraftar desteğine ihiyaçları olduğunu söyleyen Cenk, "Sezonun ikinci yarısına müthiş başladık. Galatasaray maçında da iyi oynadık ama penaltı golüyle mağlup olduk. O maçı unutup içeride oynayacağımız iki maçı da kazanmalıyız." ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Spor › Cenk Gönen: Televizyondan Gördüm - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.