Cibulkova Rövanşa Hazır - Son Dakika
Spor

Cibulkova Rövanşa Hazır

Cibulkova Rövanşa Hazır

Slovak tenisçi Dominika Cibulkova, üç maç puanı çevirdiği mücadelede Agnieszka Radwanska’yı geçerek Sony Açık’ta yarı finale yükseldi.

30.03.2014 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nishikori, Federer'e dur dedi

Miami Masters'ta Dominika Cibulkova ile Agnieszka Radwanska arasında oynanan çeyrek final mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu. Cibulkova, Avustralya Açık yarı finalinde de mağlup ettiği Radwanska'yı 3-6, 7-6 ve 6-3'le geçerek adını son dört arasına yazdırdı.

İki oyuncu da maçta ritim tutturmakta zorlandı. İlk 18 servis oyunun 14'ünde karşılayan taraf oyunu kazanırken, Radwanska bu bölümde 6-3 ve 5-4'lük üstünlük yakaladı. İkinci setin 10. Oyununda maçı bitirmeye çok yaklaşan Polonyalı raket, yakaladığı üç maç puanını da değerlendiremeyince Cibulkova maçta kaldı. Slovak sporcu, tie-break'te de 5-2 geri düşmesine rağmen üst üste beş puan alarak maçı final setine taşıdı. Maç boyunca 50 winner ve 55 basit hataya imza atan Cibulkova, son sette daha iyi görünen taraf oldu ve sekizinci defa katıldığı Sony Açık'ta ilk kez yarı finale yükseldi.

Dominika Cibulkova'nın yarı finaldeki rakibi ise kendisi Avustralya Açık finalinde mağlup eden Li Na oldu.

Son sekizde eski dünya bir numaralarından Caroline Wozniacki ile kozlarını paylaşan Li Na, 7-5'lik iki setle tur atlamayı başardı. Rakibinin yaptığı beş winner'a 31 puan vuruşuyla yanıt veren Çinli sporcu, Miami Masters'taki ilk finalini arıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Cibulkova Rövanşa Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement