Cihan Tamam Hasan'a Engel - Son Dakika
Spor

Cihan Tamam Hasan'a Engel

Cihan Tamam Hasan\'a Engel

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi vermeye hazırlanan Göztepe, Bolusporlu Cihan Yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı.

29.08.2013 17:40

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi vermeye hazırlanan Göztepe, Bolusporlu Cihan Yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı.

Futbol Direktörü Özgür Zengin tecrübeli orta saha oyuncusu ve kulübüyle her konuda anlaştıklarını söyledi. Göztepe'nin ezeli rakibi Karşıyaka'da da forma giyen 30 yaşındaki gurbetçiyle sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalanacak.

Beşiktaşlı Hasan Türk'ün de peşinde koşan Göztepe'ye siyah beyazlı kulüp engel çıkarttı. Beşiktaş'ın 20 yaşındaki orta saha oyuncusuna karşılık altyapıda yetişen Fethi ve Göktuğ'u istediği öğrenildi. Futbolcu satışına sıcak bakmayan Göztepe'de Zengin, "Hasan için kiralama bedeli olarak 50 bin euro ödeyecektik. Beşiktaş'ın teklifi kabul edilir ölçüde değil" dedi.

HEP BÖYLE GÖZTEPE

Ttnet 44. TSYD Ege Dostluk Kupası'nda finale çıkan Göztepe'nin Turgutluspor karşısındaki etkili performansı teknik heyeti mest etti. Skor ve oynanan futbolun umut verici olduğunu belirten teknik direktör Erhan Altın, "Taraftarımızla bütünleştik. Onlara güven verdik. Geçen yılki olumsuz hava dağıldı. Kupayı da alacağız" diye konuştu.

ŞABAN GÖNÜLLERDE

Kupadaki Turgutluspor maçında 3 gol birden atan Şaban taraftarı mest etti. Sarı kırmızılılar bir de penaltı kaçıran Şaban'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Sezona hırslı hazırlanan gurbetçi santrfor, "Kupa finali ve ligde de gollerim sürecek" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Cihan Tamam Hasan'a Engel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement