Cimbom Kartal'ın Yıldızını Kaptı - Son Dakika
Spor

Cimbom Kartal'ın Yıldızını Kaptı

Cimbom Kartal\'ın Yıldızını Kaptı

Galatasaray, Beşiktaş'ın yıldız sporcusu David Hawkins ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

16.08.2012 17:40  Güncelleme: 07:49

Galatasaray sadece futbolda değil basketbolda da ciddi bir transfer hamlesi yaptı. Galatasaray Medical Park Engin Atsür, Cenk Akyol, Ersin Dağlı, Jamont Gordon, Milan Macvan ve Boniface N'Dong'dan sonra bir sporcuyu daha takıma kattı.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Medical Park, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen ABD'li oyuncu David Hawkins ile anlaştı.

Sarı-kırmızılı takım ile anlaşan ABD'li oyuncu, İstanbul'a geldi. Hawkins, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Galatasaray Medical Park ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, ''Galatasaray Medical Park'ın bir parçası olacağım için ve yeniden Ergin Ataman ile çalışacağım için çok heyecanlanıyorum. Bu sezon daha zorlu ve heyecan verici bir lig olacak. Geçen sezon çok büyük bir taraftar için oynadım, bu sezon da tekrar önemli bir taraftar için oynayacağım'' dedi.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer de Hawkins ile anlaştıklarını belirterek, Beşiktaş Kulübü ile yapacakları görüşmelerin ardından ABD'li oyuncu ile sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.

30 yaşındaki David Hawkins, geçen sezon Beko Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve EuroChallenge Kupası'nı kazanan Beşiktaş'ın kaptanlığını yaptı.

Galatasaray Medical Park daha önce de Engin Atsür, Cenk Akyol, Ersin Dağlı, Jamont Gordon, Milan Macvan, Boniface N'Dong'u renklerine katmıştı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Cimbom Kartal'ın Yıldızını Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement