Çin'e Gideceği Konuşulan Podolski İçin Brezilya'dan Flamengo Talip Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çin'e Gideceği Konuşulan Podolski İçin Brezilya'dan Flamengo Talip Oldu

31.12.2016 07:05  Güncelleme: 12:32

Galatasaray gideceğine kesin gözüyle bakılan Podolski için Çin kulüpleri devredeydi. Brezilya ekibi Flamengo da Podolski'ye talip oldu.

3 futbolcusunun sözleşmesini fesheden Galatasaray'da 2 önemli gelişme daha yaşandı. Flamengo, Podolski'ye 'Adidas' sponsorluğunda talip oldu. Hürriyet'in haberine göre Flamengo'nun bu girişiminin 2014 Dünya Kupası'nda Podolski'nin Flamengo forması giyip yaşadığı sevince dayandığı belirtildi.

TAKIMLARINDA GÖRMEK İSTİYORLAR

Brezilyalılar, geçen yıllara karşın ısrarla Podolski'yi takımlarında görmek istedi. Flamengo'nun talebi üzerine, Podolski'nin de anlaşmalı olduğu Almanya Adidas, transferde sponsorluğu üstlenmeye karar verdi.

Flamengo ile aynı zamanda takımın forma göğüs sponsoru olan Adidas'ın, Podolski'yi transfer etmek adına 7 milyon Euro'luk bonservisi gözden çıkardığı belirtildi. Menajerler de bu girişimi Cimbom'a iletti. İyi bir teklif halinde Çin'e gitmeye de sıcak bakan Podolski bu opsiyonu da gündemine aldı, menajeri Nassim Touihri, Brezilyalılar ile görüşmeye başladı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Çin'e Gideceği Konuşulan Podolski İçin Brezilya'dan Flamengo Talip Oldu - Son Dakika


Advertisement