Cüneyt Çakır Amatör Maç Yönetti - Son Dakika
Spor

Cüneyt Çakır Amatör Maç Yönetti

Cüneyt Çakır Amatör Maç Yönetti

2014 FIFA Dünya Kupası'nda düdük çalacak olan Cüneyt Çakır, amatör maçta görev yaptı.

29.01.2014 18:10

2014 FIFA Dünya Kupası'nda düdük çalacak olan Cüneyt Çakır, amatör maçta görev yaptı.

Cüneyt Çakır, kendisi ile 2014 FIFA Dünya kupasında görev yapacak olan Bahattin Duran'la birlikte amatör maçta düdük çaldı. Tecrübeli hakemler, Zeytinburnu Damla spor ile Modafen arasında oynanan 17 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası eleme maçını yönetti. Dünya Kupası'nda Çakır'ın yardımcılığını yapacak bir diğer hakem Tarık Ongun ise özel işleri nedeniyle müsabakada yer almadı.

Zeytinburnu Damlaspor ile Modafen arasında oynanan karşılaşmanın normal süresinde gol sesi çıkmayınca, penaltı atışlarına gidildi. Penaltılar sonucu rakibini 3-2 mağlup eden Modafen, Türkiye Şampiyonası'na katılmayı başaran taraf oldu.

Mücadele öncesi 2014 FIFA Dünya Kupası'nda görev yapacak Cüneyt Çakır ve Bahattin Duran'a çiçek ve şilt takdim edildi. Törene TFF Amatörlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Yemen Ekşioğlu, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Sadettin Güler, Dünya Kupa'ları tarihinde düdük çalan ilk Türk hakem Doğan Babacan, Cüneyt Çakır'ın babası ve eski hakem Serdar Çakır ve çok sayıda spor adamı katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cüneyt Çakır Amatör Maç Yönetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement