DB Belediyespor, Galibiyet Diyor - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor, Galibiyet Diyor

DB Belediyespor, Galibiyet Diyor

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Gölbaşıspor maçını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.

09.04.2015 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen haftanın Nazilli mağlubu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da dikkatler Pazar günü oynanacak olan, Gölbaşıspor maçına çevrilirken, Teknik Heyet ile futbolcular galibiyete şartlandı.

Yeşil – Kırmızılı futbolcular kendi tesislerinde Gölbaşıspor maçının provası niteliğinde yapılan maçta, teknik taktik ve çift kale maç yapıldı.

İdman sonrası bir açıklama yapan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Play off şanlarının devam ettiğini belirterek,"Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak çok şansız puanlar kaybettik. Güçlü takımları mağlup ettik. Pazar günü sahamızda oynayacağımız maçta, tek seçeneğimiz galibiyettir. Hafta başından beri sürdürdüğümüz çalışmalarımızda tüm planlarımızı galibiyet üzerini yaptık. Ben ve futbolcularım tek noktada birleştik oda galibiyettir. Buna da acil olarak ihtiyacımız vardır,bunu yapacak gücüde kendimizde buluyoruz. Antrenmanlarımızı Cuma günü öğleden sonra tamamlayıp, kendi tesislerimizde futbolcularımız moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor, Galibiyet Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement