Demba Ba Tottenham'ı Seviyor - Son Dakika
Spor

Demba Ba Tottenham'ı Seviyor

Demba Ba Tottenham\'ı Seviyor

Senegalli golcü, kariyerindeki 5 Tottenham maçında tam 4 gol attı.

29.08.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Premier Lig'de bugüne kadar çıktığı 5 Tottenham maçında 4 defa İngiliz ekibinin ağlarını havalandırmayı başardı.

Tottenham'a karşı ilk olarak bir derbi maçında oynayan golcü oyuncu, West Ham formasıyla ilk 11'de sahaya çıkmış ve taraflar sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı.

İlk golüne ise Newcastle'ın 2011/12 sezonunda Tottenham'ı ağırladı maçta kavuştu. Bu maçta takımının ilk sayısını kaydeden Senegalli, Newcastle'ın 1 puan almasında büyük rol oynamıştı. Bir sonraki sezon yine aynı sahada oynanan mücadelede Tottenham ağlarını tekrar havalandırmayı başardı.

Son olarak geçen sezon Chelsea'nin Tottenham'ı dağıttığı maçta yer alan Ba, 76. dakikada oyuna girmiş ve 88. ve 90. dakikalarda attığı golerle Londra derbisinde takımını farklı zafere taşımıştı.BEŞİKTAŞ'IN MAZİSİ PEK İYİ DEĞİL

Beşiktaş, Tottenham ile bugüne kadar sadece 1 kez karşı karşıya geldi. 2006/07 sezonunda UEFA Kupası B Grubu'nda rakibiyle karşılaşan Beşiktaş, İstanbul'da oynadığı mücadelede sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Tottenham o sezon grubu 12 puanla zirvede tamamlarken, Jean Tigana yönetimindeki Beşiktaş ise 3 puanla 4. sırada yer almış ve turnuvaya veda etmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Demba Ba Tottenham'ı Seviyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement