"Siyaset sahada değil, tribünde"
Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Demirören'in sözlerini "kabul edilemez" bulduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Ben bu açıklamayı federasyon başkanı olarak yaptığını kabul etmek istemiyorum. Çünkü federasyon, kulüplerin yöneticilerine böyle gayri ciddi bir şekilde hitap edemez. Bunu Yıldırım Bey'in şahsi bir açıklaması olarak düşünüyorum. Rahmetli Canaydın'ı örnek almamızı isteyen Yıldırım Bey haddini aşmıştır. Çünkü muhatap aldığı kişiler Özhan Canaydın'ın çok uzun yıllara dayanan dostlarıdır. Kendisiyle beraber bu yolda yürümüş, Galatasaraylılığı yanında öğrenmiş ve yetişmiş insanlardır. Onun için böyle bir beyan abesle iştigal oldu."
"Federasyonla ilişkilerimiz daha iyi olmayacak"
Şükrü Ergün, Galatasaray Kulübü olarak TFF ile ilişkilerinin daha iyi olmayacağını vurgulayarak, "Federasyonla ilişkilerimiz maalesef bugün olduğundan daha iyi olmayacak. Biz bu federasyonun seçildiği andan itibaren görev yapamaz durumda olduğunu ve bir an önce istifa etmeleri gerektiğini söylemiştik. Hala da aynı şeyi tekrarlıyoruz" dedi.
Ergün, Yıldırım Demirören'in Galatasaray Kulübü ile arasını kimsenin bozamayacağına yönelik sözleriyle ilgili olarak, "Galatasaray ile Yıldırım Bey'in arasını sadece Yıldırım Bey'in kendisi bozabilir. Onu da başarmıştır zaten" ifadelerini kullandı.
Şükrü Ergün, TFF'nin, futbolcuların sahalarda yaptığı bazı politik hareketlere de göz yumduğunu savundu.
Son Dakika › Spor › 'Demirören Haddini Aşmıştır!' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.