Deschamps'la 2016'ya Kadar - Son Dakika
Spor

Deschamps'la 2016'ya Kadar

Deschamps\'la 2016\'ya Kadar

Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps sözleşmesini 2016’ya kadar uzattı.

20.11.2013 12:16

Dünya kupasına katılmaları durumunda sözleşmesinde "2 yıl otomatik olarak uzatma" maddesi koyduran Didier Deschamps'ın kontratı Euro 2016'yı kapsayacak şekilde uzatıldı. Böylece Deschamps Fransa'nın ev sahibi olacağı turnuvada takımının başında sahada olacak.

Konuya ilişkin konuşan federasyon başkanı Noel Le Graet; "istediğim şey tam olarak buydu. Gerçi kendiliğinden uzamış oldu sözleşme ama, öyle olmasa bile biz uzatacaktık." Dedi.

Varane "Rahatladık"

Ukrayna karşısında kazandıkları zaferin ardından Real Madrid'in Fransız stoperi Raphael Varane açıklamalarda bulundu.

TF1 kanalına konuşan Varane; "Rahatladık… Geriden gelerek çok iyi bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Brezilya'ya gidiyor olmak bizim için çok önem taşıyor. Saha içindeki isteğimiz bize bu skoru ve turnuva biletini getirdi." Dedi.

"Sakho bir asker"

Ukrayna maçının ardından basına açıklamalar yapan Paris Saint Germain'in Fransız oyuncusu Blaise Matuidi, Mamadou Sakho'nun performansını değerlendirdi.

Sakho'nun Abidal'in yerine oynaması hakkında fikri sorulan Matuidi; "Sakho mu? O bir asker… Maçtan önce bana her şeyini ortaya koyacağını söyledi, öyle de yaptı. Onunla gurur duyuyorum, zor bir dönemden geçti fakat işini çok iyi yaptı." İfadelerini kullandı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Deschamps'la 2016'ya Kadar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement