Diego Costa Tekrar Milli Takıma Davet Edildi - Son Dakika
Spor

Diego Costa Tekrar Milli Takıma Davet Edildi

Diego Costa Tekrar Milli Takıma Davet Edildi

İspanyol çalıştırıcı, Ukrayna ve Hollanda ile oynanacak milli maçlar için Diego Costa'yı aday kadroya davet etti.

20.03.2015 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, iki maç aranın ardından Chelseali Diego Costa'yı tekrar milli takım aday kadrosuna çağırdı.

Son yıllarda yaşanan kulüp - milli takım tartışmalarının odak noktası haline gelen Costa, yoğun maç trafiği sonucu olarak sakatlanmış ve İspanya ile Belarus ve Almanya maçlarını kaçırırken; formunun zirvesindeyken Chelsea ile birçok maça çıkamamıştı.

Aday kadrosunu hazırlayan İspanyol teknik adam, Sergio Asenjo ve Vitolo'yı ilk kez davet ederken; Mikel San Jose ve Mario Suarez de uzun bir aranın ardından tekrar milli formayı giyebilme şansı yakaladı.

İspanya'nın aday kadrosu:Kaleciler: Sergio Asenjo (Villarreal), Iker Casillas (Real Madrid), David de Gea (Manchester United).

Defans: Jordi Alba (Barcelona), Raul Albiol (Napoli), Marc Bartra (Barcelona), Juan Bernat (Bayern Munich), Dani Carvajal (Real Madrid), Juanfran (Atletico Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid).

Orta saha: Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Chelsea), Andres Iniesta (Barcelona), Isco (Real Madrid), Koke (Atletico Madrid), Pedro (Barcelona), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), David Silva (Manchester City), Mario Suarez (Atletico Madrid), Vitolo (Sevilla).

Forvet: Diego Costa (Chelsea), Alvaro Morata (Juventus).

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Diego Costa Tekrar Milli Takıma Davet Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement