'Dışarıdan Karışıyorlar" - Son Dakika
Spor

'Dışarıdan Karışıyorlar"

\'Dışarıdan Karışıyorlar"

Eski hakem ve bir dönemin MHK Başkanı Mustafa Çulcu, son dönemde yaşanan hakem hataları hakkında konuştu ve atamalara dışarıdan müdahale olduğunu iddia etti.

26.02.2014 11:26

Mustafa Çulcu'nun Bugün gazetesinden Orçun Özateş'e yaptığı açıklamalardan öne çıkan bölümler şu şekilde...

Hem Fenerbahçe'ye hem de Galatasaray'a...

"Da­vul se­nin boy­nun­da tok­mak on­lar­da ol­maz. Özel­lik­le li­gin 2. yarısı iti­ba­riy­le TFF yö­ne­ti­min­de bu­lu­nan ba­zı in­san­la­rın ata­ma­la­ra mü­da­hil ol­du­ğu ko­nu­sun­da cid­di du­yum­lar al­dık. Yö­ne­ti­ci ku­lüp­le­re kar­şı sorumludur. Bi­raz da ağ­zı ge­ve­ze ise ha­kem­ler açık­lan­ma­dan ku­rum­sal bil­gi­ler dı­şa­rı­ya taş­mak­ta. Sonrasında is­ter is­te­mez senaryo­lar ya­zıl­ma­ya baş­la­nır. Ha­kem­ler­de de, bu­lun­duk­la­rı du­ru­mu kay­bet­me­mek adı­na gü­nü kurtar­ma eği­lim­le­ri ola­bi­lir."

"Hiç­bir alt­ya­pı ha­zır­lı­ğı ya­pıl­ma­dan, lig­le­rin baş­la­ma­sı­na kı­sa bir süre ka­la oluş­tu­ru­lan 5. ve 6. ha­kem kadrosu, ye­ter­li eği­tim al­ma­dı. Ye­ter­li de­ne­yim­le­ri de yok. Bu ha­kem­ler­den ce­za sa­ha­sı için­de­ki önem­li kararla­rın alın­ma­sı is­ten­di. On­lar da ha­ta ya­pı­yor. Or­ta hakem­ler de ko­la­yı se­çip ce­za sa­ha­sı için­de­ki pozisyon­la­rı 5. ve 6. hake­me bı­ra­kı­yor. Bir ha­ta olur­sa 'On­lar ya­nar, ben yo­lu­ma de­vam ede­rim' di­ye düşünü­yor.  5. ve 6. hakemle­rin ha­ta­la­rı bir kar­ga­şa ge­tir­di."

Haberin tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Dışarıdan Karışıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement