Drogba Yeni Takımını Duyurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Drogba Yeni Takımını Duyurdu

Drogba Yeni Takımını Duyurdu
13.04.2017 12:50

Drogba, ABD 2. Lig ekiplerinden Phoenix Rising ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Didier Drogba, ABD 3. Ligi'nde mücadele eden Phoenix Rising'in hissedarı olduğunu ve kariyerini orada sürdüreceğini açıkladı.

39 yaşındaki Drogba, bundan böyle ABD United Soccer League (USL) ekiplerinden Phoenix Rising'de forma giyecek. Deneyimli futbolcu aynı zamanda kulübün sahibi olduğu gruba da ortak olduğunu duyurdu.

Futbol oynamaya devam etmek istediğini belirten 39 yaşındaki Drogba, "Aynı anda hem takım sahibi hem de futbolcu olmak olağan dışı bir durum ama benim için heyecan verici olacak. Gelecek kariyerim için bu önemli bir hazırlık." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da 1,5 sene forma giyen golcü futbolcu, kariyerinde Guingamp, Marsilya, Chelsea ve Şanghay Shenhua formaları da giymiş, son olarak da ABD Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Montreal Impact'de oynamıştı.

Dört aydır futboldan uzak kalan Drogba, son takımı Montreal Impact ile 41 resmi maçta 23 gol kaydetmişti.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Drogba Yeni Takımını Duyurdu - Son Dakika


Advertisement