Dünya Halter Şampiyonası'nda Kadın Haltercilerimiz Hüsrana Uğradı - Son Dakika
Spor

Dünya Halter Şampiyonası'nda Kadın Haltercilerimiz Hüsrana Uğradı

Dünya Halter Şampiyonası\'nda Kadın Haltercilerimiz Hüsrana Uğradı

ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nda kadın milli haltercilerimiz Assiya İpek ve Aslıhan Ceylan dereceye giremedi.

27.11.2015 11:21  Güncelleme: 11:57

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kenti Dünya Halter Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Şampiyonanın altıncı gününde C ve D gruplarında Türkiye temsil eden haltercilerimiz Assiya İpek ve Aslıhan Ceylan dereceye girmeyi başaramadı. Şampiyonada erkekler 94 kiloda altın madalyayı Belaruslu Vadzim Straltsou kazandı.

MİLLİ HALTERCİLERİMİZ ASSİYA İPEK VE ASLIHAN CEYLAN DERECEYE GİREMEDİ

Bugün Dünya Halter Şampiyonası'nın altıncı günü. Bugün kadınlar 69 ve erkekler 94 kiloda madalyalar sahiplerini buldu.

D Grubu'nda mücadele veren kadın milli haltercimiz Assiya İpek, koparmada 92 kilo kaldırdı. Silkmede 115 kiloda başarılı olan milli sporcu, toplamda 207 kiloya ulaştı. Assiya, genel klasmanda 28. sırada yer aldı.

C Grubu'nda yer alan diğer milli sporcumuz Aslıhan Ceylan ise koparmada 89, silkmede 113 ve toplamda 202 kiloyla genel klasmanı 33. sırada tamamladı.

ERKEKLER 94 KİLODA ALTIN MADALYA BELARUSLU STRALRSOU'NUN

Çinli kadın sporcu Yanmei Xiang ise bu kategoride toplamda yaptığı 263 kiloluk kaldırışla altın madalyanın sahibi oldu. Erkekler 94 kiloda ise altın madalya Belaruslu Vadzim Straltsou birinci oldu. Straltsou toplamda 405 kilo kaldırdı.


Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dünya Halter Şampiyonası'nda Kadın Haltercilerimiz Hüsrana Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement