Yarsuvat, Amrabat Üzerinden Terim'e Gönderme Yaptı - Son Dakika
Spor

Yarsuvat, Amrabat Üzerinden Terim'e Gönderme Yaptı

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu'nda Nordin Amrabat'ın geri döneceği iddialarına cevap verirken Fatih Terim'in de kulağını çınlattı.

10.12.2014 16:21  Güncelleme: 09:59

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Divan Kurulu'nda Amrabat'ı geri isteyen üyelere tepki gösterdi.

"AMRABAT'A O PARAYI BEN VERMEDİM"

Duygun Yarsuvat üyelere 41 futbolcumuz ve kadroyu azaltmak için uğraşıyoruz. Şimdi bir de Amrabat gelirse onun da parasını ödeyeceğiz. Bunu da biliyor musunuz? diye konuştu. Bu sırada üyeler "Amrabat'a çok para ödendi. İyi de oynuyor?" diye soruldu. Yarsuvat bu soruya ise 'Amrabat'a o parayı ben vermedim onu alan teknik direktör de gitti zaten' dedi.

YARSUVAT, TERİM'İN KULAĞINI ÇINLATTI

Yarsuvat'ın "Amrabat'a o parayı ben vermedim onu alan teknik direktör de gitti zaten" sözleri akıllara Fatih Terim'i getirdi. Çünkü dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in isteği doğrultusunda hareket eden Abdürrahim Albayrak, Faslı futbolcuyu Kayserispor'dan Galatasaray'a kazandırmıştı. İsim vermeden "Amrabat'ı alan teknik direktör de gitti zaten" diyen Duygun Yarsuvat, Fatih Terim'in de kulağını çınlatmış oldu.

Yarsuvat, Amrabat Üzerinden Terim\'e Gönderme Yaptı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Yarsuvat, Amrabat Üzerinden Terim'e Gönderme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TACO: Takımı hiçbir eleman yarıyolda bırakamaz 17 4 Yanıtla
  • mehmet gençoğlu: başkan cok haklı terimin galatasaray a verdiği zarar en az 50 milyon dolar. aldığı paralar hariç. aldığı veya aldırdığı topcular nerede şimdi takım kaç para kazanmış. bunlar basının yazdıkları. 4 5 Yanıtla
  • Euromann: Fatıh hocam nerdesın kurtar gs yı 3 2 Yanıtla
  • Cin ali: Gelen vurdu giden kim kurtaracaksa kurtarsinda su takimi ikinci lige dusecek yoksa ônce takimin icini temizleyin okadar gidecek varki takimda iyi bir temizlik lazim kalacak kisi 6, kisi gerisini hepsini yolayin anlar adini biliyo 1 0 Yanıtla

Advertisement