Ebrar Karakurt aşka geldi! Oyuncu sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi - Son Dakika
Spor

Ebrar Karakurt aşka geldi! Oyuncu sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, geçtiğimiz aylarda sevgilisinden ayrılan Karakurt, oyuncu İrem Tuncer ile yeni bir aşka yelken açtı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen sevgililer, bir aşka geldi. Birbirlerine sarılarak dans eden ve şarkılar söyleyen iki sevgili, bir ara çevredekilere aldırış etmeden öpüşürken görüntülendi.

14.05.2022 12:28  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ebrar Karakurt, Mayıs 2021'de İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olmuş ve 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Uzun süredir İmge adındaki kız arkadaşı ile mutlu bir birliktelik yaşayan Ebrar Karakurt'un geçtiğimiz haftalarda sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

İMGE'Yİ ÇABUK UNUTTU

Ebrar Karakurt'un eski sevgilisi İmge, TikTok fenomeni Devin ile yeni bir ilişkiye başladı. İmge'nın ardından Ebrar Karakurt'un da yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Özel hayatıyla sıkça konuşulan Karakurt, Baraj dizisinde canlandırdığı Fulya karakteriyle tanınan oyuncu İrem Tuncer ile aşk yaşamaya başladı. Oyuncu İrem Tuncer, sosyal medya hesabından Ebrar ile fotoğrafını "Aşık oluyorum" notuyla paylaşarak aşklarını ilan etti.

Ebrar Karakurt, oyuncu sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİLER

Yaşananların ardından ikili, önceki akşam Kuruçeşme'de bulunan bir mekanda görüntülendi. Canlı müzik eşliğinde eğlenen sevgililer, bir aşka geldi. Birbirlerine sarılarak dans eden ve şarkılar söyleyen iki sevgili, bir ara çevredekilere aldırış etmeden öpüşürken görüntülendi.

İşte ikilinin samimi halleri...

Ebrar Karakurt, oyuncu sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi
Ebrar Karakurt, oyuncu sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi
Ebrar Karakurt aşka geldi! Oyuncu sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Spor Ebrar Karakurt aşka geldi! Oyuncu sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Aykut Özdemir: Ne hale geldik. Utanç verici turk aile yapisina ve genclere cocuklarimiza kötü örnek oluyorlar. 6 1 Yanıtla
  • Ali Emre: Allah bu rezil yaratıkları ıslah etsin. Etmiyorsa Kahhar ismiyle kahretsin.yeryuzunden bu iğrenç ebrar ve ebrar gibileri silsin süpürsün inşallah. Çocuklarımız torunlarımız bu gibi ahlaksızlari görerek büyüyorlar. Ne halt ediyorsanız edin ama bunu ortalık yerde yaparak normallestirmeyin .Bunlar için yaşasın cehennem 4 1 Yanıtla

Advertisement