Ekşioğlu'ndan Olay Tweet! - Son Dakika
Spor

Ekşioğlu'ndan Olay Tweet!

Ekşioğlu\'ndan Olay Tweet!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Fenerbahçe derbisindeki hatalar ve tartışılan olaylar hakkında düzenlediği basın toplantısı sırasında Fenerbahçe kanadından da olay bir tweet geldi.

03.03.2016 05:09

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Fenerbahçe derbisindeki hatalar ve tartışılan olaylar hakkında düzenlediği basın toplantısı sırasında Fenerbahçe kanadından da olay bir tweet geldi. Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, yolladığı tweetle maçın skorunu hatırlattı.

Basın toplantısında İlhan Ekşioğlu hakkında açıklamalar yapan Fikret Orman, "İlhan Ekşioğlu sevdiğimiz bir arkadaş. Kulübü Fenerbahçe için hapislere girmiş biri. Bu hareketleri yakışmıyor" demişti. Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu da basın toplantısı esnasında yeni bir tweet daha attı ve "KAMUOYUNA DUYURU FENERBAHÇE: 2 - BEŞİKTAŞ: 0" yazdı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İlhan Ekşioğlu'nun maç sonunda attığı ve çok tartışılan tweetlerine "İlhan Ekşioğlu twitter'da ne demek istiyorsa yazdıklarıyla, gidin kendisine sorun. Çok ayıp şeyler bunlar. Bu tarz tavırlar yakışmıyor. Ben yöneticime böyle tweetler attırmam" cevabını vermişti.

eksioglu

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Ekşioğlu'ndan Olay Tweet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement