Elia'ya Gün Doğdu - Son Dakika
Spor

Elia'ya Gün Doğdu

Elia\'ya Gün Doğdu

Medipol Başakşehir’le yıldızını parlatan Eljero Elia, Hollanda Milli Takımı’na döndü. Ronald Koeman, başarılı oyuncuyu ön kadroya çağırdı.

15.05.2018 02:35

CELAL UMUT EREN
Medipol Başakşehir'le şampiyonluk mücadelesi veren Eljero Elia'ya ülkesi Hollanda'dan güzel haber geldi. Geçen sezon Feyenoord ile şampiyon olan ve bu sezon başı Türkiye'ye transfer olan Elia'nın özellikle ligin ikinci yarısındaki çıkışı dikkat çekti.
Tecrübeli oyuncunun gol ve asistlerini sıralayıp, oyun olarak da dikkat çekmesinden sonra Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın ilgisini çektiği ifade edildi.
EURO 2020 hazırlıkları yapan Hollanda'da yeni ve genç isimlerin yanında tecrübeli oyunculara da yer vermek isteyen teknik direktör Koeman'ın Elia ismini özellikle gündeme aldığı kaydedildi.Elia'ya da durumla ilgili bilgi verildiği, lig maçlarının sürekli takip altında tutulacağının söylendiği ifade edildi. Öte yandan, Hollanda basınında da Elia'nın yeniden Hollanda kadrosunda yer alması heyecanla karşılandı. 31 yaşındaki oyuncunun geri döndüğü haberleri geniş yer tuttu.
Eljero Elia, Medipol Başakşehir formasıyla Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 8 karşılaşmada, 4 gol atıp, 4 asist yaptı. Elia'nın gol katkısı verdiği son 5 maçı turuncu-lacivertliler kazanırken, golün olmadığı son 3 maçta ise 2 yenilgi, 1 beraberlik geldi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Elia'ya Gün Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement