Ersan Gülüm İçin Kritik Gün - Son Dakika
Spor

Ersan Gülüm İçin Kritik Gün

Ersan Gülüm İçin Kritik Gün

Transferin gözde isimlerinden biri haline gelen Ersan Gülüm için ilk resmi görüşme yarın İstanbul'da gerçekleşecek.

24.05.2011 18:00

Sezon başında Adanaspor'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen ve oynadığı futbolla A Milli Takım'a kadar yükselerek transferin gözde isimlerinden biri haline gelen Ersan Gülüm için ilk resmi görüşme yarın İstanbul'da gerçekleşecek.

Beşiktaş yönetiminin sezon içinde yaptığı görüşmelerde sonuç alamaması ve G. Saray'ın da devreye girmesiyle bu transfere hız veren siyah-beyazlılar Adanaspor'a yarın son resmi teklifini sunacak. Ersan Gülüm transferi için Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ile Adanaspor Başkanı Bayram Akgül yarın İstanbul'da bir araya gelecek. Adanaspor Başkanı Akgül, Ersan transferiyle ilgili olarak Sporx. com'a “Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e sezon sonuna kadar kendilerini bekleme konusunda söz vermiştim. Bu sözü başkanın kendisine verdim. Bu nedenle hiçbir kulüple şu ana kadar görüşmedik. Medyada bu konuda çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Yarın Yıldırım başkanla görüşeceğim. Buna göre yol haritamızı çizeceğiz” dedi.

Sakatlığı dolayısıyla uzun bir süre sahalardan uzak kalan yıldız futbolcunun bir süredir Adanaspor takımıyla çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersan Gülüm İçin Kritik Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement