Eski teknik direktör olan yorumcu Roy Keane'ye kafa atan taraftar tutuklandı - Son Dakika
Spor

Eski teknik direktör olan yorumcu Roy Keane'ye kafa atan taraftar tutuklandı

Emirates Stadyumu'nda Roy Keane'e yönelik iddia edilen kafa atma olayı sonrası 42 yaşındaki bir adam saldırı şüphesiyle gözaltına alındı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Micah Richards, durumu sakinleştirmeye çalıştı. Polis soruşturma başlattı.

04.09.2023 17:38

Pazar günü Emirates Stadyumu'nda iddia edilen kafa atma olayının ardından 42 yaşındaki bir adam, saldırı şüphesiyle gözaltına alındı. Roy Keane'in başına iddia edilen kafa atma olayından sonra Sky Sports yorumcusu Micah Richards'ın bir adamı duvara ittiği anların sosyal medyada paylaşılan görüntüleri yayınlandı.

Eski teknik direktör olan yorumcu Roy Keane'ye kafa atan taraftar tutuklandı

Londra Metropol Polisi, olaya karışan herhangi bir kişiyi tanımlamayı reddetti, ancak "Polis, 3 Eylül Pazar günü Emirates Stadyumu'ndaki bir olayı soruşturuyor, bu olay sırasında bir adam saldırıya uğradı" şeklinde bir açıklama yayınladı. "4 Eylül Pazartesi günü, 42 yaşındaki bir adam, saldırı şüphesiyle gözaltına alındı.

Eski teknik direktör olan yorumcu Roy Keane'ye kafa atan taraftar tutuklandı

Adam polis nezaretine alındı. Soruşturma devam ediyor." Sky, Pazartesi günü önce yayınlanan bir açıklamada iddia edilen saldırının sosyal medyadaki görüntülerden hemen önce geldiğini belirtti. Bir sözcü, "Görüntülerdeki gibi, Micah Richards olayı yatıştırmak için hareket ediyordu" dedi.

Eski teknik direktör olan yorumcu Roy Keane\'ye kafa atan taraftar tutuklandı

Son Dakika Spor Eski teknik direktör olan yorumcu Roy Keane'ye kafa atan taraftar tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement