Fenerbahçe'de İstifa! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de İstifa!

Fenerbahçe\'de İstifa!

Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın tercümanlığını yapan Samet Güzel, görevinden istifa etti.

08.10.2012 12:45

Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın tercümanlığını yapan Samet Güzel, görevinden istifa etti. Uzun yıllar Fenerbahçe'de tercüman olarak görev yapan Samet Güzel, Alex de Sozua gibi twitter hesabından yaptığı açıklamada sarı-lacivertli kulüpten istifa ettiğini açıkladı.

Tercüman Samet Güzel istifasıyla ilgili olarak, "Büyük bir gururla senelerdir emek verdiği kulübüm Fenerbahçem'den kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum" sözlerini kullandı. Güzel daha sonra ise "Bilinmesini isterim ki Fenerbahçeli duruşum hiç değişmeyecek. Fenerbahçeme bana yaşattıkları için teşekkür ederim" derken; "Tabi ki son söz daima 'Fenerbahçe.' Bana emeği geçen herkese çok teşekkürler" şeklindeki sözleriyle sarı-lacivertli camiaya veda etti.

İSTİFAYA GÖTÜREN BASIN TOPLANTISI Brezilyalı yıldızın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, tercüman Samet Güzel'i de yanında bulundurmuş ve Güzel'i yaşanan sıkıntıların tanığı olarak göstermişti. Aziz Yıldırım'ın, Alex ile ilgili yaşanan sıkıntıları onaylatmak için Samet Güzel'e sorduğu 'Doğru mu Samet?' sorusu sosyal medyada büyük bir patlama yapmıştı. Galatasaraylı taraftarlar, basketbol Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmada üzerinden 'Doğru mu Samet?' yazılı bir pankart açarken; Trabzonsporlu taraftarlar, '2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor. Doğru mu Samet?' şeklindeli pankartlarıyla olaya göndermede bulunmuşlardı.

%%EMBEDVIDEO_5844%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de İstifa! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement