Fenerbahçe'de Samet Akaydin, Sevilla maçı öncesi ateşi yaktı: 90 dakika susmak yok - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Samet Akaydin, Sevilla maçı öncesi ateşi yaktı: 90 dakika susmak yok

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Samet Akaydin, Sevilla ile oynayacakları Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunarak, "90 dakika susmak yok." paylaşımı yaptı.

16.03.2023 16:14  Güncelleme: 16:24

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Sevilla ile karşılaşacak. İspanya'da oynanan ilk mücadeleyi 2-0 kaybeden temsilcimizde kritik sınav öncesi Samet Akaydin paylaşımda bulundu.

"90 DAKİKA SUSMAK YOK"

Sevilla maçına ilk 11'de başlaması beklenen Fenerbahçe'nin stoperi Samet Akaydin zorlu mücadele öncesi yaptığı paylaşımda, "90 dakika susmak yok" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE EN AZ 2 FARK LAZIM

Temsilcimiz, İspanyol ekibini 3 farklı yendiği her skorda direkt çeyrek finale yükselecek. Deplasman golü kuralının kalkması nedeniyle Fenerbahçe, Sevilla'yı 2 farklı yendiği her skorda ise maçı uzatmalara taşıyacak. Sarı-lacivertliler, uzatmalarda da 3 farklı galibiyeti kovalayacak. 15'er dakikalık 2 devre sonunda Fenerbahçe'nin 2 farklı üstünlüğü devam ederse, çeyrek finale yükselen takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Fenerbahçe, en az 2 farklı üstünlükle maçı tamamlayamadığı sonuçlarda ise Avrupa'ya veda edecek.

Samet Akaydin'in paylaşımı:

Fenerbahçe'de Samet Akaydin, Sevilla maçı öncesi ateşi yaktı: 90 dakika susmak yok
Fenerbahçe\'de Samet Akaydin, Sevilla maçı öncesi ateşi yaktı: 90 dakika susmak yok

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Samet Akaydin, Sevilla maçı öncesi ateşi yaktı: 90 dakika susmak yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yusuf Inan: tur fenerin rahat ol samet 4 1 Yanıtla

Advertisement