Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Allahyar, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'e transfer oluyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Allahyar, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'e transfer oluyor

Zorya formasıyla 24 maçta 9 gol kaydettikten sonra ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönen İranlı santrafor Allahyar Sayyadmanesh, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'e transfer oluyor. Belçika ve Ukrayna'dan gelen teklifleri reddeden 20 yaşındaki forvetin İngiltere'ye gitmeye sıcak baktığı ve transferin an meselesi olduğu belirtildi.

21.01.2022 13:16  Güncelleme: 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Championship ekibi Hull City, İranlı santrafor Allahyar Sayyadmanesh'i bonservisi ile kadrosuna katmak istiyor.

İNGİLTERE'YE GİTMEYE SICAK BAKIYOR

Belçika ve Ukrayna'dan gelen teklifleri kabul etmeyen 20 yaşındaki futbolcu da İngiltere'ye gitmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe yönetimi, kısa süre içerisinde kararını İngiliz ekibine iletecek.

24 MAÇTA 9 GOL KAYDETTİ

Sarı lacivertliler, Allahyar'ı 2019-2020 sezonu öncesi İstiklal'den 750 bin euro karşılığında renklerine katmıştı. İranlı forvet, kiralık olarak forma giydiği Zorya'da 24 maçta 9 gol, 4 asistle oynamış, ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü.

Fenerbahçe\'nin genç oyuncusu Allahyar, Acun Ilıcalı\'nın satın aldığı Hull City\'e transfer oluyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Allahyar, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'e transfer oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Yahu olacaksa olsun artık.Bu kadar reklam olur mu? Sanki Ronaldo yu transfer ediyor adam.Takımda takım olsa.Buranın 3.amatör takımını düşünün o ayarda bir takım.Bıktık ya bu adamdan da fantazilerindende.Daha dün elinde mikrofon sokaklarda çekim yapıp üç kuruş kazanacağım diye yarı aç yarı tok gezen herif ne ara bu kadar parayı bir anda buldu.Hemde 15 temmuzdan sonraya tesadüf etti.İnsanın aklına olmayacak şeyler getiriyorlar.Ne namlı muhabirler var üç kuruş maaşa talim eden.Muhabirliklemi olack 1 1 Yanıtla

Advertisement