Fenerbahçe'nin Kuruluş ve Atatürk'ün Kulübü Ziyaret Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Kuruluş ve Atatürk'ün Kulübü Ziyaret Yıldönümü Kutlandı

Fenerbahçe\'nin Kuruluş ve Atatürk\'ün Kulübü Ziyaret Yıldönümü Kutlandı

Fenerbahçe Kulübü’nün kuruluşunun 107. ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübü ziyaret edişinin 96. yıldönümleri, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesisleri’nde düzenlenen bir törenle kutlandı.

03.05.2014 13:58

Fenerbahçe Kulübü'nün kuruluşunun 107. ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübü ziyaret edişinin 96. yıldönümleri, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küküçandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle kutlandı.

Dereağzı'ndaki Sporcu Anıtı önünde düzenlenen törene Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekili Adnan Ersan, yöneticiler Turhan Şahin, Mustafa Serdar Erkan, Ünal Uzun, Metin Doğan, eski yöneticilerden Murat Özaydınlı, yönetim kurulu danışmanı Vedat Olcay, amatör şubeler koordinatörü Fikret Çetinkaya, üyeler, şube kaptanları, sporcular, eski sporcular, grup şirketleri yöneticileri ve kulüp çalışanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Fenerbahçe Koleji öğrencisi ve Kürek Takımı milli sporcusu Emre Yiğit Harmana 3 Mayıs'ın önemine değinen bir konuşma yaptı. Kolej öğrencilerinin okuduğu şiirler ve yüksek divan kurulu üyesi Gönül Çaylı'nın Atatürk, Fenerbahçe ve Türk kadını konulu konuşmasının ardından yönetim kurulu üyesi Turan Şahin bir konuşma yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Turhan Şahin, Mustafa Kemal'in Fenerbahçe'yi ziyareti sırasında, daha sonra başlayacak Milli Mücadelede Fenerbahçe'nin oynayacağı rolün konuşulduğunu söyledi.

3 yıldan bu yana yaşanılan zorlu süreçlere rağmen kazanılan şampiyonlukları vurgulayan Şahin, "Bu kupa ve galibiyetler, en az General Harrington Kupası kadar anlamlıdır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Kuruluş ve Atatürk'ün Kulübü Ziyaret Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement